Dominique Janssen

Voetbalster voor VFL Wolfsburg Frauen en Nederlands vrouwenteam

Dominique Janssen is een gedisciplineerde en zelfbewuste voetbalster. Hoe verder uit haar comfortzone, hoe sterker ze wordt. Dat typeert Dominique. Ze focust op alle details om elke dag 1% beter te zijn. Ze begon met voetballen tussen de jongens tot de leeftijd van 18 (!) waarna ze op professioneel niveau met de vrouwen ging spelen. Door haar harde werken dwong ze in de zomer van 2019 een transfer af naar topclub Wolfsburg en was ze basisspeelster tijdens het WK in 2019 waar Nederland zilver pakte.

Dominique is een zelfbewuste topsporter. “D-Purpose” is haar eigen betekenis voor de manier waarop zij dag in, dag uit met topsport en haar eigen ontwikkeling bezig is. Ook buiten haar comfortzone is zij opzoek naar ruimte voor verbetering. Dominique gelooft in élke 1% verbetering die bijdraagt aan succes en daar is ze heel bewust mee bezig. Ze besteedt veel tijd aan haar voeding om optimaal te kunnen presteren. En zo werkt ze met een persoonlijke trainer om betere en snellere beslissingen te nemen op het veld. Alles om elke dag weer 1% beter te worden.

Ze kon als klein meisje goed zwemmen maar ze moest en zou gaan voetballen. Sindsdien was ze niet meer weg te slaan bij de bal en volgde ze een succesvolle weg tussen de jongens tot haar 18e, waarna ze de eerste professionele stap maakte naar SGS Essen Schonebeck. Na twee jaar in Duitsland en haar debuut op een WK maakte ze de gedurfde overstap naar Arsenal. De Women’s Super League in Engeland beloofde de sterkste en meest attractieve competitie te worden en die belofte werd waargemaakt. Na vier seizoenen bij Arsenal veroverde ze haar eerste landstitel. Haar sterke ontwikkeling bij zowel haar club als het Nederlandse Elftal leverde haar een betaalde transfer op, iets wat nog vrij uniek is in het vrouwenvoetbal. Dominique vertrok na het WK in 2019, waar ze met Oranje een zilveren plak won, terug naar Duitsland om bij een van de beste clubs ter wereld (in het vrouwenvoetbal) te spelen: VFL Wolfsburg.

Tijdens het WK in 2023 speelt Dominique haar 100ste interland.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Dominique Janssen inhuren als spreker?

Dominique kan ingezet worden voor zowel het geven van clinics als presentaties. Dominique kan motiveren en mensen bewust maken van ontwikkeling en groei. Ze laat in haar presentaties zien hoe je zelf invloed uitoefent op je eigen performance en persoonlijke groei kan stimuleren.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Dominique Janssen

Wat klanten zeggen over
Dominique Janssen

Sprekers zoals Dominique Janssen

Dominique Janssen boeken?