Maarten Tjallingii

Voormalig wielrenner

Maarten Tjallingii is misschien wel de meest gemotiveerde en gepassioneerde wielrenner van de afgelopen jaren geweest. Denk bij hem aan een bulk ervaring als sportman: 10 grote rondes, het winnen van de ronde van België en Quinghai lake en daarnaast nog vijf overwinningen en acht jaar op top niveau wereldbekers gemountainbiket. Als niet klimmer in de bergtrui rijden in de zwaarste van de grote rondes is een van de garanties van het weten hoe je van een wil een weg maakt. Doelen stellen en doelen halen!

"Coaching gaat altijd over het luisteren naar wat jij nodig hebt, soms is het effect van een pas op de plaats twee stappen vooruit"

Maarten was misschien wel de meest veelzijdige wielrenner die er de afgelopen jaren heeft rondgereden. Denk aan één nier (als gevolg van kanker als 2 jarige), vegetariër, tien jaar opgegroeid in Mozambique, vier jaar in de subtop van Nederland geschaatst, acht jaar in de top van Europa gemountainbiket, (BSC) Innovatiemanagement aan de HTS technische bedrijfskunde gestudeerd, 11 seizoenen in de wereldtop bij het wielrennen op de weg en vader van zoon en dochter en man van Petra. Gaande weg is Maarten er achter gekomen waar hij voor leeft: het overbrengen van wat je kunt bereiken met passie en plezier. Vanuit die missie is Maarten zich gaan Identificeren met Motivatie en Inspiratie (MII) in een woord vertaalt ‘Grinta’. In zijn eigen bewoording Griinta met de ii van Tjallingii.  De kernwaarden Initiëren, Doorzetten, Volhouden, Wil om te winnen, Doelgerichtheid en Overtuiging staan centraal in Griinta. Vanuit die waarden gaat Maarten aan de slag om beter te worden in alles wat hij doet, de puntjes op de i zetten! Alle factoren die hij kan beïnvloeden herkennen, benoemen en mee aan de slag, al moet hij ervoor verhuizen! Tour de France, Giro, Vuelta, Parijs Roubaix, Ronde van België, World Ports en Quinghai Lake. Allemaal topprestaties. Herinner je nog de renner die met een gebroken heup 35km fietste tot over de finish en daar instortte? Of de zware renner die meer dan een week in de Bergtrui in de Giro reed en afgelopen Giro weer in de bergtrui rende. Kortom Griinta!

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Maarten Tjallingii inhuren als spreker?

Als spreker vertelt Maarten over avonturen op de fiets, het meemaken van hoogtepunten en dieptepunten en het ervaren van succes en er dan nog meer succes van maken. Door de jaren heen heeft Maarten zijn eigen model ontwikkeld waarmee hij mensen een leidraad geeft om gemotiveerd aan de slag te gaan! Naast het geven van presentaties is Maarten ook beschikbaar voor (fiets)clinics, workshops persoonlijke ontwikkeling en als tafelgast.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Maarten Tjallingii

Wat klanten zeggen over
Maarten Tjallingii

Sprekers zoals Maarten Tjallingii

Maarten Tjallingii boeken?