Serdar Gözübüyük

Scheidsrechter Betaald Voetbal

Serdar Gözübüyük is de eerste Betaald Voetbal scheidsrechter van niet Nederlandse origine. Een droom die is uitgekomen. Naast fulltime in dienst te zijn voor de KNVB probeert Serdar zijn droom over te brengen op de allochtone jeugd in Nederland.

"Laat je plezier je niet afnemen door wat anderen zeggen. Plezier hebben en elkaar respecteren!"

Serdar Gözübüyük begint in het voetbal als keeper van de voetbalvereniging HFC DCO. Toen Serdar later actief was voor voetbalvereniging HVV DSK werd Serdar gevraagd jeugdwedstrijden als scheidsrechter te begeleiden. Vanaf dit moment richt Serdar zich op een carriére als scheidsrechter. Serdar Gözübüyük begint in het seizoen 2006/2007 op de C-lijst van de KNVB. Deze aanstelling gaf hem de mogelijkheid om de belofte van de Eerste Divisie te mogen fluiten. In december van 2007 neemt Serdar Gözübüyük deel aan de Masterclass van de KNVB. In 2008 maakt Serdar zijn debuut in het Nederlands betaald voetbal bij de wedstrijd AGOVV-FC Dordrecht. Op 2 mei 2010 maakt Serdar zijn debuut in de Eredivisie bij Heracles Almelo-ADO Den Haag. Serdar wordt in zijn eerste volledige Eredivisie seizoen verkozen tot beste scheidsrechter en ontvangt hiervoor de Gouden Kaart. Per 1 januari 2012 is Serdar de jongste scheidsrechter ooit namens Nederland gepromoveerd op de internationale FIFA lijst wat inhoud dat hij vanaf dit moment internationale wedstrijden mag fluiten. Naast het scheidsrechtersvak is Serdar druk bezig om zijn ervaringen over te brengen onder de allochtone jeugd om hun duidelijk te maken dat je altijd je dromen moet volgen. Hij leert hen daarbij over respect, omgaan met tegenslagen en discriminatie.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Serdar Gözübüyük inhuren als spreker?

In een presentatie van Serdar Gözübüyük staan thema’s als respect, mentaliteit, keuzes maken, discriminatie, het accepteren van spelregels en de verbinding tussen sport en samenleving centraal. Serdar wil het publiek met zijn presentatie inspireren, motiveren en activeren. Een presentatie van Serdar wordt altijd op de wensen van de klant afgestemd.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Serdar Gözübüyük

Wat klanten zeggen over
Serdar Gözübüyük

Sprekers zoals Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük boeken?